Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 7. november 2022 kl. 24:00

Marianne Johnstad-Møller: Refleksioner om tid og grådighed

I atelier plan 5 og tekstilværkstedet har Marianne Johnstad-Møller arbejdet på en udstilling bestående af flere værker, som tilsammen danner en installation - et univers - man bevæger sig rundt i, og som giver den besøgende anledninger til at åbne sine sanser, fordybe sig og reflektere over udvalgte tematikker:

Read more

Louise Hindsgavl: De Udvalgte

Louise Hindsgavls arbejde associeres ofte med nyfortolkninger af porcelænsfigurer. På det seneste har hun dog bevæget sig ind på stentøjets domæne og i den forbindelse undersøgt glaseringens mange muligheder.

Read more

Louise Sass: Stor håndtrykt tekstilfrise

I trykværkstedet og atelieret på plan 3 har tekstilkunstner Louise Sass arbejdet på en stor håndtrykt tekstilfrise og en række mindre formater, der indgår i en større separatudstilling hos Bygning A i København. Udstillingen var planlagt til at åbne i marts 2020, men er ramt af Covid-19 situationen og bliver derfor vist fra 28. april – 28. august 2022.

Read more

Vibeke Rohland: ERASURE #3

Erasure er Vibeke Rohlands selvrefererende titel på en serie tekstile objekter, skabt af producerede tekstiler. Serien frembærer processen som en modifikation af disse, gennem hvilken en ny identitet har manifesteret sig og gør dem til separate og unikke værker.

Read more

Anne Bjørn: Thread Drawings II

I 2020 havde Anne Bjørn et ophold på Statens Værksteder, hvor hun producerede en hel del vævede lag. Nu har hun været tilbage for primært at montere og samle alle lagene til tekstilinstallationerne ’Lag møder lag – It's all Included’ og ’Fald – gult slør’. Begge var en del af soloudstillingen Thread Drawings i Officinet, september/oktober 2021.

Read more