Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 8. august 2022 kl. 24:00

Louise Hindsgavl: De Udvalgte

Louise Hindsgavls arbejde associeres ofte med nyfortolkninger af porcelænsfigurer. På det seneste har hun dog bevæget sig ind på stentøjets domæne og i den forbindelse undersøgt glaseringens mange muligheder.

Read more

Louise Sass: Stor håndtrykt tekstilfrise

I trykværkstedet og atelieret på plan 3 har tekstilkunstner Louise Sass arbejdet på en stor håndtrykt tekstilfrise og en række mindre formater, der indgår i en større separatudstilling hos Bygning A i København. Udstillingen var planlagt til at åbne i marts 2020, men er ramt af Covid-19 situationen og bliver derfor vist fra 28. april – 28. august 2022.

Read more

Vibeke Rohland: ERASURE #3

Erasure er Vibeke Rohlands selvrefererende titel på en serie tekstile objekter, skabt af producerede tekstiler. Serien frembærer processen som en modifikation af disse, gennem hvilken en ny identitet har manifesteret sig og gør dem til separate og unikke værker.

Read more

Anne Bjørn: Thread Drawings II

I 2020 havde Anne Bjørn et ophold på Statens Værksteder, hvor hun producerede en hel del vævede lag. Nu har hun været tilbage for primært at montere og samle alle lagene til tekstilinstallationerne ’Lag møder lag – It's all Included’ og ’Fald – gult slør’. Begge var en del af soloudstillingen Thread Drawings i Officinet, september/oktober 2021.

Read more

Manuel Canu: Natur – spor & spejlinger

Italienskfødte keramiker og billedkunstner, Manuel Canu, har i SVFKs store lerværksted arbejdet på sit bidrag til en gruppeudstilling på CLAY Keramikmuseum med titlen Natur - spor & spejlinger. Manuels arbejde har i denne forbindelse taget afsæt i den danske porcelænsmaler Fanny Gardes arbejder og tegninger fra omkring årene 1900-1930.

Read more

Kim Buck: Kammertonen

Smykkekunstner, Kim Buck, har arbejdet i træværkstedet på en serie tone-generatorer i træ med indlagt filt og iboende piber, der ved håndtering frembringer tonen a.

Read more