Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 6. feb 2023 kl. 24:00

Gitte Jungersen: RUIN

Gitte Jungersen har i lerværkstedet bygget enkle, firkantede former med et indre og et ydre, der refererer til den kendte keramiske type: beholderen. Brændingen er helt central i hendes arbejde som en transformerende dobbeltkraft, der på én gang agerer både tilblivelse og nedbrydning.

Read more

Marianne Johnstad-Møller: Refleksioner om tid og grådighed

I atelier plan 5 og tekstilværkstedet har Marianne Johnstad-Møller arbejdet på en udstilling bestående af flere værker, som tilsammen danner en installation - et univers - man bevæger sig rundt i, og som giver den besøgende anledninger til at åbne sine sanser, fordybe sig og reflektere over udvalgte tematikker:

Read more

Louise Hindsgavl: De Udvalgte

Louise Hindsgavls arbejde associeres ofte med nyfortolkninger af porcelænsfigurer. På det seneste har hun dog bevæget sig ind på stentøjets domæne og i den forbindelse undersøgt glaseringens mange muligheder.

Read more

Louise Sass: Stor håndtrykt tekstilfrise

I trykværkstedet og atelieret på plan 3 har tekstilkunstner Louise Sass arbejdet på en stor håndtrykt tekstilfrise og en række mindre formater, der indgår i en større separatudstilling hos Bygning A i København. Udstillingen var planlagt til at åbne i marts 2020, men er ramt af Covid-19 situationen og bliver derfor vist fra 28. april – 28. august 2022.

Read more

Vibeke Rohland: ERASURE #3

Erasure er Vibeke Rohlands selvrefererende titel på en serie tekstile objekter, skabt af producerede tekstiler. Serien frembærer processen som en modifikation af disse, gennem hvilken en ny identitet har manifesteret sig og gør dem til separate og unikke værker.

Read more