Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 7. Feb. 2022 kl. 24:00

Vibeke Rohland: ERASURE #3

Erasure er Vibeke Rohlands selvrefererende titel på en serie tekstile objekter, skabt af producerede tekstiler. Serien frembærer processen som en modifikation af disse, gennem hvilken en ny identitet har manifesteret sig og gør dem til separate og unikke værker.

Read more

Manuel Canu: Natur – spor & spejlinger

Italienskfødte keramiker og billedkunstner, Manuel Canu, har i SVFKs store lerværksted arbejdet på sit bidrag til en gruppeudstilling på CLAY Keramikmuseum med titlen Natur - spor & spejlinger. Manuels arbejde har i denne forbindelse taget afsæt i den danske porcelænsmaler Fanny Gardes arbejder og tegninger fra omkring årene 1900-1930.

Read more

Kim Buck: Kammertonen

Smykkekunstner, Kim Buck, har arbejdet i træværkstedet på en serie tone-generatorer i træ med indlagt filt og iboende piber, der ved håndtering frembringer tonen a.

Read more

Nikoline Liv Andersen: Eden

Fra september 2021 til januar 2022 skal Nikoline Liv Andersen udstille i Nikolaj Kunsthals Nedre Galleri. Nikolaj Kunsthal er oprindeligt en kirke med et stort smukt kirkerum, men bygningen har ikke fungeret som kirke siden Københavns brand i 1795. Nikoline Liv Andersen vil bringe kirken tilbage i kirkerummet. Ikke i fysisk forstand, men med begreber fra den kristne tro.

Read more