Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Walls and other Walls

Velkommen til SVFKs projektdatabase – en direkte udveksling af kunsteriske arbejdsprocesser.
Indtast navn, teknik eller materiale i søgefeltet og gå på opdagelse i mere end 2000 projektbeskrivelser.

I Grafikværkstedet arbejder billedkunstner Johanne Dybdal Sigvardsen på en række værker, der skal udstilles på udstillingsstedet O.K. Corral i februar 2014.

Værkerne består af forskellige håndtegninger og litografier, som Johanne vil ’væve’ sammen til collager i en størrelsesorden, der forholder sig til et voksent menneskes højde.

Tegningerne og de grafiske arbejder laver Johanne med udgangspunkt i skyggeperspektiv, distanceperspektiv og spejlperspektiv, men under ’vævningsprocessen’ vil det figurative forvandles til abstrakte mønstre.

På SVK laver Johanne de grafiske værker. Hun eksperimenterer med det endelige udtryk ved at trykke flere gange på samme papir, og forskyde papirets placering på stenen for hver gentagelse.

Med projektet ønsker hun at reflektere over og konfrontere de eksisterende metriske mønstre og formelle regler, vi agerer ud fra, og aktivere nye dimensioner og erkendelser.

Læs mere om Johannes projekt hér.

NB! Efter den litografiske trykproces fandt Johanne, at de grafiske tryk besad de kvaliteter, hun ønskede. Ingen af værkerne endte derfor med at blive vævet, men et blev foldet og et andet besejlet med latex.