Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 8. november 2021 kl. 24:00

Trine Struwe Hansen: Syllables

Trine Struwe Hansen har arbejdet i Statens Værksteders udendørs atelier, Huggegården, på en serie af skulpturer, der tager udgangspunkt i typografi. Det negative rum i vores skriftsprog som luften i o'et, bollen over å'et osv., har været omdrejningspunktet. Nærmere bestemt mellemrummene, hullerne og åbningerne.

Read more

Peter Birkholm: Noget om pop som tro

Peter Birkholm har på Statens Værksteder færdiggjort en mindre udgivelse under titlen 'Noget om pop som tro'. Værket blev udgivet som zine, 17. sept. 2021 og vil fungere som udstillingsobjekt på SixtyEight Art Institute, Blågårds Bibliotek, Hospital for Self Medication.

Read more

Tove Hummel: Stentøjsskulpturer

På Statens Værksteders Lille Lerværksted har billedkunstner, Tove Hummel, udført et antal stentøjsskulpturer i mindre størrelser og modelleret portrætter i naturlig størrelse med levende modeller som forlæg.

Read more

Anders Aarvik: I søgen af en urteknik II: Hvirveldyrenes rum

Billedkunstner og teknolog, Anders Aarvik, har arbejdet i grafisk værksted på anden del af publikationen, "I søgen af en urteknik". Denne fortsættelse kaldes "Hvirveldyrenes rum" og rækker ud over teknik og teknologi som et udsagn om tænkning via eksponering af kunstværker og kulturelle objekter til et sted, hvor teknik opløses, det levende spirer og det som findes, findes i rummets temporalitet.

Read more