Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 3. maj 2021 kl. 24:00

Arthur Köstler: The Market / Rotary Subwoofer

Arthur Köstler har opholdt sig i træ- og metalværkstedet for at bygge en såkaldt rotary subwoofer - en ventilator, hvis blade ændrer indfaldsvinkel ved hjælp af en konventionel højtalers svingspole, drevet af en lille forstærker. Maskinen skal bruges til en performativ udstilling på udstillingsstedet Simian i Ørestaden, København.

Read more

Lucas Melkane: Antarctica From Space

Lucas W. Melkane har under sit ophold på Statens Værksteder bygget en skulpturel scenografi på træ- og metalværkstedet. Projektet er et samarbejde med den britiske kunstner Emily Jones og skabes til en større udstilling på udstillingsstedet Primer i Kgs. Lyngby.

Read more

Birgitte Thorlacius: Flygtighed

Sammen med forfatter og kunsthistoriker, Sanne Flyvbjerg, arbejder Birgitte Thorlacius på et projekt med den foreløbige titel ”Engen – forsvundne og truede arter”. På grafisk værksted udformer hun sine grafiske tryk med motiver af uddøende insekter og planter.

Read more

Astrid Randrup: Kind mod kind

I Kind mod Kind undersøger billedkunstner, Astrid Randrup, udviklingen af det sansede sprog ved at gå ind i det pædagogiske rum for voksen-barn relationen. I dette mellemrum skaber hun dynamikker, hvor hun sammen med børn i 2. klasse udvikler det sanselige sprog omkring følelser, krop og symbol. Hun arbejder med at få sansningen af begrebet kærlighed til at blomstre på flere planer end det rent sprogligt formidlede.

Read more