Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 2. august 2021 kl. 24:00

Tina Helen: Your Children are Fine

Tina Helen har arbejdet i serigrafisk værksted på et nyopstartet kunstprojekt, der undersøger brugen af afstraffelse i pædagogiske processer. Hun har arbejdet eksperimenterende med en ny tematik og med visuelle teknikker og greb, der kan omfavne rummet mellem dannelse og afretning, udvikling og indordning.

Read more

Maj Kjærsig: Kraftfelter

I forbindelse med en udstilling til Kunstpakhuset har billedkunstner og musiker, Maj Kjærsig, arbejdet på metalværkstedet med at producere intuitivt bøjede kroge, inspireret af S-kroge, der vil fungere som ophæng til keramiske plader.

Read more

Stine Ljungdalh: Sam-Klang

Stine Ljungdalh er optaget af at synliggøre det usynlige. Sammen med en række forskere i akustik fra DTU har hun udviklet et værk, der hylder H.C. Ørsteds interesse for både naturvidenskab, filosofi og kunst.

Read more

Olga Benedicte og Anne Zychalak Stolten: Danske Grafikeres Hus

På Statens Værksteder for Kunst har Olga Benedicte og Anne Zychalak Stolten arbejdet på en udstilling til Danske Grafikeres Hus til sommer 2021. Nærmere betegnet har de i træværkstedet arbejdet på trykkeplader med en på forhånd skrevet tekst, som de manuelt har overført til 174 MDF-plader, fræset én for én og derefter lakeret.

Read more

Niels Bonde: Hvem er bange for ansigtsgenkendelse?

Niels Bonde forsker i ansigtsgenkendelse og er pt. i gang med en praksisbaseret Ph.D. på Universität für angewandte Kunst i Wien. Som et led i sin kunstneriske forskning har han fået ophold på Statens Værksteder for at undersøge, hvad ansigtsgenkendelse er, og hvilken indflydelse den har på os.

Read more

Per Arnoldi: TROMPE l´OEIL 2021

I Statens Værksteders nyligt tilkomne atelier i Frederiksholms Kanal har Per Arnoldi opholdt sig i de kolde vintermåneder for at udforme en serie polykrome skulpturer til udstilling på Børglum Kloster til sommer '21.

Read more