Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 6. maj 2024 kl. 24:00

Julie Koldby: Rubbing Eyes

På Statens Værksteder for Kunst har Julie Koldby arbejdet med grafiske tryk og rammer med henblik på at skabe grafiske ”objekter” frem for todimensionelle tryk. Værkerne er til dato i proces, men skal vises i forbindelse med duoudstillingen Rubbing Eyes med kunstner Martin Jon Hasfeldt hos Roskilde Kunstforening.

Read more

Billie Maya Johansen: Tele

Billie Maya Johansen har i metal- og træværkstedet arbejdet på en skulptur af rustfri ståltråd, spiraltelefonkabel og kunstig mos. Den spirallerende skulptur skal installeres i en glasvitrine mellem to mosbeklædte træplateauer i Holme Kunsthal til foråret 2024.

Read more

Kristoffer Raasted: Skulpturobjekter

Kristoffer Raasted arbejder med kunstnerisk forskning og har haft ophold i det lille lerværksted og i atelieret i Frederiksholms Kanal. Hans tilgang er materialeundersøgende, og derfor er det skitseagtige gennemgående i arbejdet med skulpturelle objekter.

Read more

Siri Kollandsrud: Started Something

"Started Something" handler om at starte noget op, vækst, væren, arbejde, opgang, forfald, tid, natur og bygnings-kultur. Hvor kommer vi fra, hvad gør os til dem vi er, og hvad gør vi med dem vi er? Siri Kollandsrud undersøger historien, vore minder og drømme, og hvordan de fortælles.

Read more