Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 8. februar 2021 kl. 24:00

Kirstine Autzen: Silent Things / Witness

Fotokunstner, Kirstine Autzen, har opholdt sig ad flere omgange på Statens Værksteder for at bearbejde og danne overblik over et enormt arkivmateriale fra Lyngby-Taarbæk Stadsarkiv. Arbejdet er mundet ud i en udstilling på selvsamme lokalitet i efteråret 2020.

Read more

Lisa Strömbeck: Mørkekammerarbejde med liquid light

Lisa Strömbeck har arbejdet i SVFKs mørkekammer og lille fotostudie med nogle større Liquid Light fotografier af skrøbelige og særlige træer. Der er navngivne gamle træer som Kongeegen i Jægerspris Nordskov, Old Tjikko på Fulufjället i Sverige, Dicke Marie i Tegeler Forst i Berlin,  L’Ullivone i Fara in Sabina i Italien etc.  Dog er de fleste træer anonyme og taget med, fordi deres form og skrøbelighed giver en fornemmelse at være til stede i dag, men måske ikke i morgen.

Read more

Billie Maya Johansen: In Giants’ Company

På grund af den store skala, Billie Mayas værker antager, har det været afgørende for hende at løse sit projekt på Statens Værksteder. In Giants' Company er titlen på hendes projekt, der består af en serie stoftryk udført i tekstilværkstedet. Okt. 2020 I serien In…

Read more

Émile Sadria: Slambrake

I metalværkstedet har Émile Sadria opholdt sig en uge for at undersøge, om han manuelt kunne genskabe buler i karosseriplader og samtidig, hvordan pladerne arbejder under forskellig påvirkning.

Read more

Latest News From the Workshops

Deadlines / events / articles

Subscribe to Newsletter