Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 7. november 2022 kl. 24:00

Eva la Cour: Nye Noter

I metalværkstedet har Eva la Cour eksperimenteret med hærdet glas og til formålet konstrueret metalfødder, så hun kunne arbejde med glasset: få det til at granulere, bøje og teste forskellige folier. Hun har testet forskellige tykkelser og brugt erfaringerne til at tegne skitser, som hun senere har brugt til at træffe endelige valg for udstillingen, Nye Noter.

Read more

Anna Ørberg: Tech-High!

Anna Ørberg har på Statens Værksteder arbejdet målrettet på udstillingen TECH-HIGH! til Nikolaj Kunsthal - hendes første institutionelle soloudstilling. Det overordnede kunstneriske ærinde er fokuseret omkring internetkulturer og digitale teknologiers sammenvævning med det sociale og politiske liv.

Read more

Ida Retz Wessberg: Bodies of Water (fountain)

I forbindelse med udstillingen Bodies of Water på Mallorca arbejder Ida Retz Wessberg i det lille lerværksted med en stedspecifik, udendørs vandkunst. Den skal tilkobles vandet fra den lokale kilde, Tramuntana kilden, som siges at have helende kræfter.

Read more

George Koutsouris: Nature Symphony

George Koutsouris has used the facilities at the Wood and Metal workshops to construct a series of mechanical sound sculptures for his upcoming exhibition ‘Nature symphony’ at Møstings hus, Frederiksberg, 17 Sept. – 27 Nov. 2022.

Read more

Charlotte Hjorth-Rohde: Overflader og fortoning

Charlotte Hjort-Rohde har haft et udviklingsophold i mørkekammeret for at udvide sin viden om fotografiske emulsioner. Hun har således eksperimenteret med forskellige papiroverflader og fremkaldere. Specielt de nye formalinfrie lithfremkaldere, som giver en kornet overflade med farvespil, har vakt hendes interesse og helt modsat deres oprindelige funktion, har hun kunnet fremkalde et kontrastrigt sort-hvidt billede helt uden gråtoner.

Read more

Agnete Bertram: Kassandras søstre

På Statens Værksteder har Agnete Bertram produceret værker til udstillingen Kassandras Søstre i Rundetårn, forår 2022. Værkerne består af tre tuftede tekstilmalerier, der hænger mellem loft og gulv i midten af udstillingsrummet.

Read more