Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 8. august 2022 kl. 24:00

Søren Sejr: Limbo Rock

På Statens Værksteder arbejder Søren Sejr på otte store træ-relieffer på 240 x 160 cm, der tager udgangspunkt i kompositionerne fra de seneste 5-6 års olie- og akrylmalerier.

Read more

Amitai Romm: Spike Island

I metal- og træværkstedet samt atelier plan 2 har billedkunstner, Amitai Romm, arbejdet på en soloudstilling til Spike Island i Bristol, UK. De nye værker indgår i en serie med titlen Parable, som Romm har arbejdet på siden 2016.

Read more

Laila Svensgaard: Death of the Milky Way

I foto- og grafikværkstedet har Laila Svensgaard udviklet og produceret værkserien ”Death of The Milky Way” i teknikken fotogravure til en duo-udstilling i Danske Grafikeres Hus. Udstillingen tager tematisk afsæt i årene omkring 1880, som bl.a. er det årti, hvor fotogravuren fik sit kommercielle gennembrud.

Read more

Augusta Atla: Spring of Life

Augusta Atla har haft ophold i Fotostudiet og mørkekammeret på Statens Værksteder for Kunst for at producere udstillingen “Spring of Life" til CAN Christina Androulidaki Gallery i Athen.

Read more

Eau Pernice: Lasergravure

Eau Pernice er optaget af at skabe fortællinger både i og omkring sine værker. Fortællinger, der manifesterer sig inden for papirets grænser som et fysisk resultat af forskellige processuelle handlinger i trykkeprocessen - eller som opstår fra selve mediets tidslighed som et grundlæggende karakteristika ved grafikken.

Read more

Signe Rohardt Lund: PlayTime

Signe Rohardt Lund har arbejdet i metalværkstedet på en skulptur, der mimer en rutsjebanestruktur, inspireret af de store rutsjebaner, man ser i forlystelsesparker. Skulpturen skal udstilles på Cantina den sidste halvdel af marts 2022.

Read more