Skip to content Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 5. august 2024 kl. 24:00

Marie-Louise Andersson & Laure Boer: Ama

På Statens værksteder for Kunst har lydkunstner og musiker Laure Boer (FR) og billedkunstner Marie-Louise Andersson arbejdet på udvikling og produktion af elektro-akustiske lydskulpturer. Opholdet fortsættes på Sound Art Lab i Struer i foråret 2024. Lydskulpturerne er produceret til en performance i Brønshøj vandtårn og til lydkunstfestivalen SOUNDFEST på HayArts – Cultural Center for Contemporary Art i Jerevan (Armenien).

Read more

Liesel Burisch: Yatta

Liesel Burisch har i tufteværkstedet arbejdet på en fortolkning af den klassiske filmplakat, en "tæppe-plakat" med titlen "Yatta" lavet af akryl og hamp. Filmplakaten indgår i Burisch’ soloudstilling på Foyer Contemporary i Park Bio.

Read more

Jens Bohr: Nymindegab

Jens Bohr har arbejdet på grafisk værksted med litografiske værker til fællesudstillingen, Fynsk Forår – i Nymindegabmalernes fodspor, på Nymindegab Museet 5. april - 20. oktober 2024.

Read more

Sofie Amalie Andersen: Marbles

"Marbles" er titlen på et samarbejdsprojekt mellem Sofie Amalie Andersen og den norske kunstner Thyra Dragseth. Projektet skal vises på udstillingsstedet Ostra i Lissabon og Pachinko i Oslo over sommeren 2024.

Read more

Johanne Rude Lindegaard & Freya Sif Hestnes: Fantomrum

Fysiske tilstande og mentale rum smelter sammen i Johanne Rude Lindegaard og Freya Sif Hestnes’ første fælles udstilling på Gammelgaard. Gennem videoinstallation og maleri i stor skala skaber de to kunstnere et fælles sansende erkendelsesrum med fokus på perception og de "fantomer", vi omgiver os med.

Read more