Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Til en soloudstilling i Officinet har arkitekt Else-Rikke Bruun skabt en række værker og formstudier i træ. Skærmvægge, siddemøbler og formeksperimenter, hvori global inspiration og digital teknologi flyder sammen med traditionelle håndværksteknikker.

Træ, saks, papir er en møbeludstilling, som er skabt af en designer, der blev arkitekt, og i dag arbejder i overgangen mellem sine fagligheder, i en smeltedigel af tradition og samtid. Med globalt udsyn og lokal forankring er værkerne udviklet i krydsfeltet mellem japansk æstetik og danske håndværksteknikker. I fusionen mellem en arabisk tradition for filtrering af lys og en nordisk kontekst.

Træ, saks, papir er en udstilling om rumlighed, lys og skygger. Om materialer udsat for håndens arbejde og maskinens præcision. Om eksperimenterende omsorg og mangefacetteret viden omsat til form. Origami og tekstil er konkrete og abstrakte inspirationskilder, transformeret til tredimensionelle værker i træ. Værker af foldet papirtynd finér og vævet massivt træ. Krydsfinérsvægge i plisseringer og strikkede strukturer.