Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kirstine Vaaben har i Atelier plan 2 lavet krukkeformer i drejet gips og akvareller på stof og papir. Kontrasten mellem de hvide, konstruerede former og organiske akvareller har været i centrum ved en kommende udstilling.

Okt. 2020

Kirstines arbejde består af store krukkeformer i drejet gips og et større værk i papir. Værket er sammensat af mindre enheder af bearbejdede ark i forskellige strukturer med mange detaljer og stofligheder til direkte installation på væggen i udstillingsrummet.

Mellem det konstruerede og naturlige

Kirstine Vaaben er meget interesseret i spor og aftryk fra naturen, som arkene kommer til at efterligne. Herigennem opstår der en spændende kontrast mellem de stramme hvide gipsformer og arkene i papir. Papirværket får en rumlighed ved bearbejdningen med vandfarve og et unikt udtryk med de forskellige organiske stofligheder og strukturer.

Kirstine Vaabens arbejde på SVFK er en videreudvikling af hendes bidrag til Vestjyllands-udstillingenVestjyllands Kunstmuseum-Janusbygningen i november 2017 og skal udstilles i Galleri Banja Rathnov i foråret 2019.