Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1974

Randi Jørgensen og Katrine Malinovsky er begge uddannede fra Det Kongelige Danske Kunstakademi i 2005. Sammen har de skabt kunstnerduoen “Randi og Katrine” i 2004.

Deres fælles interesse bunder i arkitektur og historiefortælling samt en fascination af monumentale installationer med fokus på en dynamisk udveksling imellem værk, beskuer og det stedsspecifikke. Kunstige haver, antropomorfiske huse og mekaniske skibe er iblandt temaerne i deres arbejde.

Foto: Sine Nielsen
> Artikel: “Gamle teknikker i kunstneriske hænder”

Projekter af

Kunstnerduoen Randi & Katrine skal realisere et permanent værk til Kunsthal Rønnebæksholm i foråret 2021. Nærmere betegnet er værket tilskrevet pavillonen ‘Venligheden’, som Rønnebæksholms ejer, Marie Toft, lod opføre til sin mand N.F.S. Grundtvig i 1850’erne.

folly

Med et kompliceret farvesystem planlægger Randi Jørgensen og Katrine Malinovsky et brunligt farvespil for de grankogleskæl, der skal beklæde deres pop-inspirerede have-folly. Koglen skal installeres i Kunstpark Ordrupgaard, hvor de besøgende kan gå på besøg i den kæmpe konstruktions indre.

Randi og Katrine forbereder på SVK en soloudstilling skabt specielt til Gl Holtegaard. Deres projekt tager udgangspunkt i kunsthallens rumlige karakter i både de indendørs og de udendørs omgivelser. De to kunstnere tager tråden op fra en tidligere serie af haveinstallationer og vil skabe en… Læs mere

Randi & Katrine skal udføre en skulptur til udstillingen Sculpture by the Sea i Århus fra den 5. – 28. juni 2009.