Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1952

Jens Bohr har i 25 år arbejdet med og udstillet træsnit, litografier og keramik.

Han er uddannet fra Det Jyske Kunstakademi (tekstillinjen/grafiklinjen) i 1987.

Jens Bohr har lavet udsmykninger til Veterinærdirektoratet i København, Vikingemuseet Ladby, Sølyst i Nyborg, Nærum Sognegård og Munkebo Forsamlingshus.

Derudover er han repræsenteret ved Kastrupgårdsamlingen, Johannes Larsen Museet, Nordkapmuseet, Trondheim Kunstmuseum, Fyns Kunstmuseum, Statens Kunstfond og Ny Carlsbergfondet.

Projekter af

Billedkunstner Jens Bohr har i det grafiske værksted på SVK skabt otte litografier til to forskellige udstillinger, han er repræsenteret på her i begyndelsen af året: kunstnersammenslutningen Corners årlige udstilling på Sophienholm og gruppeudstillingen El Dorado på SAK i Svendborg.

Jens Bohr skal med kunstnersammenslutningen, Corner, deltage i en gruppeudstilling på Sophienholm og har til formålet fået ophold i SVKs grafiske værksted for at trykke på sten.

Jens Bohr arbejder denne gang udelukkende med litografi på SVK: ”Jeg kan godt lide det, fordi det har denne her ”færdige” karakter. Det, der er trykt ér trykt! Der forekommer en helt bestemt rækkefølge i processen. Springer man et led over, virker det ikke. Jeg… Læs mere

Jens Bohr udfører ca. 10 forskellige litografier 70cm x 100cm til en udstilling – Seeing Landscapes – på KunstCentret Silkeborg Bad. Den er et samarbejde mellem 10 kunstnere fra sammendslutningen Corner og ti kinesiske kunstnere. Corner har været i Kina i tre uger i efteråret… Læs mere

Videreførelse af arbejde med litografi i store formater. Udstillingsprojekt til Fåborg Kunstmuseum og Odsherred Kunstmuseum 2009.

Videreførelse af arbejde med litografi i store formater. Udstillingsprojekt til Fåborg Kunstmuseum og Odsherred Kunstmuseum 2009.

Billedkunstner Jens Bohr ønskede at ”overføre” nogle skitsebogsblade til litografiske sten. De små skitser har han udført på Omø, hvor Jens har været 3 x 2-3 dage. Han udførte hvert motiv i hånden på de meget større sten, og trykte dem ikke blot sort/hvidt –… Læs mere