Hop til indholdet.

Projekt

Seeing landscapes

2011 / Billedkunst

Nov. 2011

Jens Bohr udfører ca. 10 forskellige litografier 70cm x 100cm til en udstilling – Seeing Landscapes – på KunstCentret Silkeborg Bad. Den er et samarbejde mellem 10 kunstnere fra sammendslutningen Corner og ti kinesiske kunstnere.

Corner har været i Kina i tre uger i efteråret 2011 – de kinesiske kunstnere var i Danmark i sommeren 2011. Kunstnerne har tegnet, malet og set på landskaberne – og viderebearbejdet dette arbejde til udstillingen ”Seeing Landscapes”. Som optakt udstillede de i Xiamen Arthall i oktober.

Jens Bohrs arbejde på SVKs Grafiske værksted tager sit udgangspunkt i skitser og træsnit fra rejsen med støtte fra fotografier, optegnelser m.m. Han arbejder hele tiden med én sten til hvert billede, tilføjer og trykker flere farver fra samme sten med de muligheder og mangel på samme, som dette ’benspænd’ det indebærer.

Jens har ikke nogen klar plan, men glædes over muligheden for at arbejde på de store sten og se hvad det kan blive til. Hans litografiske arbejder fra opholdet på Gammel dok vil desuden blive vist på Corners årlige udstilling på Sophienholm.

SVK, Gammel Dok Pakhus, Strandgade 27 B, 1401 København K, +45 32 96 05 10, info@svfk.dk
Sekretariatet har åbent man. – fre. kl. 9-15. Lør. – søn. lukket.
CVR: 11887260