Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

I det lille fotoværksted har Mette Frandsen arbejdet på sit projekt “Sin City – A dream come true”. Projektet er forberedelse til en bogpublikation med tilhørende udstilling. Henover to år har Mette fotograferet til projektet og har af to omgange været en måned i Las Vegas.

Nov. 2014

Med sig hjem har Mette en masse billedmateriale, som nu omsættes til udgivelsen af en bog. På SVK skal billederne, som er taget med analogt kamera, scannes og fremkaldes. Ud af 300 ruller film vælger Mette, hvilke billeder der skal redigeres og bruges til bogen. Samtidig forbereder hun fotografier til udstillingen, som fremkaldes i mørkekammer.

”Sin City – A dream come true” handler om at drømme. Om stort, såvel om småt. Hun spørger, hvad det koster ’at drømme’ og hvad der gemmer sig på bagsiden, når drømmene slukkes og virkeligheden viser sig?

Projektet har, allerede inden det er færdigt, opnået anerkendelse og bl.a. været vist på CNNs fotoblog. Mette Frandsen er uddannet fotojournalist, og der er en grad af dokumentarisk realisme i værkerne. Bogen, som hun arbejder på, er dog mere et kunstprojekt og et udtryk for kunstnerens egen historie. Projektet veksler derfor mellem det dokumentariske og det mere kunstneriske.