Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

I forbindelse med en bestilling af nyt service til den danske ambassade i Japan er designer Line Depping blevet spurgt, om hun vil lave et smørrebræt. I træværkstedet har hun derfor vha. CNC-fræsning og dampbøjning udviklet nye prototyper.

Arbejdet med træ
Line er optaget af materialitet og stoflighed. Hun arbejder hovedsageligt i træ. Både i form af dampbøjet og massiv træ. De to forskellige metoder har to forskellige formål, og processen er vidt forskellig. Med CNC må man først tegne objektet på computer og se på det færdige resultat fra CNC-maskinen. Når Line dampbøjer, producerer hun enkle forme uden præcise tegninger og er åben for ændringer undervejs i processen.

Line Deppings praksis bevæger sig mellem skulptur og møbel. I møblerne er fokus på at få funktion, materiale, form og produktion til at mødes. I skulpturerne er hun mere fri til at udfolde sig kunstnerisk og åben for det irrationelle og abstrakte.

I både sine skulpturelle og kommercielle værker søger hun at finde en velproportioneret, insisterende form, der opfordrer brugeren til fortsat at udforske og bruge objektet. For Line er det taktile, følsomme og irrationelle lige så værdifuldt som det rationelle.