Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 2. august 2021 kl. 24:00

Siff Pristed Nielsen: FWP // FIRST WORLD PROBLEMS

I 2020 påbegyndte tekstildesigner, Siff Pristed, et samarbejde med ITMV (I tråd med verden), en socialøkonomisk virksomhed, der beskæftiger kvinder på kanten af arbejdsmarkedet. Kvinderne arbejder i et syværksted, hvor de genanvender restmaterialer fra den danske tekstilindustri.

Read more

Annette Andresen: Skyggen af en knipling

I tekstilværkstedet arbejder Annette Andresen (Netter) med at trykke borter for at forny udtjente kniplings-alterduge med unikke håndtrykte mønstre. Projektet er specifikt rettet mod Lutherkirken fra 1918, tegnet af arkitekterne Martin Nyrop og Julius Smith.

Read more

Anne Brandhøj: On Balance

På SVFK har møbeldesigner Anne Brandhøj skabt 50 ud af 100 unikke kompositioner af sammensatte elementer i træ til en soloudstilling hos TABLEAU i Store Kongensgade. Her vil elementerne figurere frit balancerende som piedestaler eller væghængt i form af hylder.

Read more

Thomas Woltmann: Re-C

Bæredygtighed og brugerinddragelse har været nøgleord for designer Thomas Woltmann i arbejdet med prototypen på en ny stol med navnet "Re-C". Han har brugt 4 uger i SVFK's træværksted på at få alle elementer til at spille i forsøget på at skabe en bæredygtig stol med en god historie.

Read more

Anker Bak: The Older the Better

Anker Bak har arbejdet lidt sporadisk på en lænestol, siden han blev opmærksom på sin morfars gener i forbindelse med at skulle rejse- og sætte sig. I sep/okt 2020 fik Anker mulighed for at arbejde mere intenst på SVFKs træværksted med et prototypeforarbejde på en stol, der skal tilgodese aldersbetingede rygsmerter.

Read more