Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 7. november 2022 kl. 24:00

Anker Bak: Stories In Wood – en ny værdighed

En Ny Værdighed er Anker Baks første soloudstilling og åbningen til en række designfortællinger under titlen  ‘Stories in Wood’. Det er fortællinger, der sætter fokus på møbeldesign som et funktionelt og æstetisk mulighedsrum, hvor designeren kan fortælle nødvendige og fremsynede historier. 

Read more

Jens Ole Árnason: Textile Sculptures

Textile Sculptures er et udviklingsprojekt, hvor Jens Ole Árnason bygger videre på sine erfaringer med at skabe voluminøs og skulpturel beklædning. I arbejdet med at skabe tekstile skulpturer skal han ikke, på samme måde som i arbejdet med beklædning, forholde sig til kroppen.

Read more

Agnes Saaby Thomsen: Lyden af beklædning

Hvordan lyder fem kilo kobber på en krop? Eller hundredevis af spisepinde der slår sammen i bevægelse? Petriskåle fyldt med perler på en snurrende kjole?

Beklædningsdesigner, Agnes Saaby's ønske har været at udforske, hvordan man kan skabe beklædning med ukonventionelle materialer, der i samspil med kroppen og bevægelse kan skabe lyd.

Read more

Anne Nowak: Ocean Curtains

Anne Nowak har arbejdet i tekstiltrykværkstedet på en installation til Roskilde festivalens 50 års jubilæum. Installationen ophænges i en jernring med en diameter på ca. 4 meter, og herfra hænges stofbanerne med længder på 5-6 meter.

Read more

Ahm & Lund: Symposium

Ahm & Lund har arbejdet i træværkstedet på en serie knock-down snedkermøbler i høj kvalitet. De har eksperimenteret med nye materialer fra træindustrien – bl.a. ålegræs, hairlock og hampefibre som polstring.  

Read more