Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Munk & Loua: Den farvede prik

Med projektet, ”Den farvede prik”, undersøger Munk & Loua, hvordan simpel geometri, herunder prikken, kan danne et grundlag for deres mønsterunivers. Igennem skala, farver og overtryk udforsker de, hvordan prikken kan nuanceres inden for rammetryk.

Read more

Spacegirls: Taffel for Perlemor

Taffel for Perlemor er et 30 meter langt bord udviklet og produceret på Statens Værksteder for Kunst. Taffel for Perlemor skal indgå i årets Wadden Tide - en udendørs udstilling på stranden ved Blåvandshuk.

Read more

Lærke Ryom: Blå

På Statens Værksteder for Kunst har Lærke Ryom udarbejdet møbelkollektionen, Blå, til gruppeudstillingen Wet Work på Fabrikken for Kunst og Design. Her dykker nyuddannede kunstnere og designere ned i Fabrikkens og Sundholms historie.

Read more

Maria Bruun: Crafted Contrasts

Crafted Contrasts undersøger, hvordan vi kan kombinere videnskab og teknologi og inkorporere dem i kunstnere og designeres håndværkspraksis. Design og håndværk er ikke kun skabelsen af formen af nye genstande, men også tankestrømme, der skaber indhold og nye erkendelser. Derfor er det vigtigt at bevare den store viden, der ligger gemt i de gamle håndværk, så den ikke går tabt, men samtidig også udfordre den, så vi bevæger os fremad.

Read more

Maja Marie Halling: I SAW; I FELT

Projektet ”I SAW, I FELT” er et taktilt sammenkog af de oplevelser og observationer, Maja Marie Halling har gjort sig i forbindelse med sine artist residencies i Oaxaca, Mexico, oversat til tekstile fortolkninger.  

Read more

Hilary Duff: Again & Again & Again – a mini-series

Again & Again & Again is a research, sculpture, podcast and event series, investigating circular design in the built environment. It captures conversation with those who have tried and tested systems; from grassroots to the complex, for designing in waste, and out; single-life use of construction materials.

Read more

Josefina Enevold: Lovely Linen

Josefina Enevold er optaget af tekstiler, fordi vi som mennesker sameksisterer med dem gennem hele vores liv. For hende er det helligt at kunne skabe noget i hånden. Som tekstiltrykker dyrker hun sit håndværk hver dag, men ser samtidig en nødvendighed i at forny sin måde at arbejde på.

Read more