Skip to content Skip to sidebar Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 2. august 2021 kl. 24:00

Tina Ratzer: Tæt på træer

TÆT PÅ TRÆER sætter fokus på klimaet og den stigende interesse for at komme tæt på naturen. Sammen med tekstilkunstner Tina Ratzer skal 700 danskere skabe det store fælles værk ‘Tæt på træer’, der skal udstilles i det offentlige rum i uge 34 og derefter på Trapholt.

Read more

Michael Antrobus: Half & Round

The British Designer, Michael Antrobus, has been working in the metal- and wood workshops on a prototype collection of accessories and furniture, that explore the potential of round and half round bars.

Read more

Siff Pristed Nielsen: FWP // FIRST WORLD PROBLEMS

I 2020 påbegyndte tekstildesigner, Siff Pristed, et samarbejde med ITMV (I tråd med verden), en socialøkonomisk virksomhed, der beskæftiger kvinder på kanten af arbejdsmarkedet. Kvinderne arbejder i et syværksted, hvor de genanvender restmaterialer fra den danske tekstilindustri.

Read more

Annette Andresen: Skyggen af en knipling

I tekstilværkstedet arbejder Annette Andresen (Netter) med at trykke borter for at forny udtjente kniplings-alterduge med unikke håndtrykte mønstre. Projektet er specifikt rettet mod Lutherkirken fra 1918, tegnet af arkitekterne Martin Nyrop og Julius Smith.

Read more

Anne Brandhøj: On Balance

På SVFK har møbeldesigner Anne Brandhøj skabt 50 ud af 100 unikke kompositioner af sammensatte elementer i træ til en soloudstilling hos TABLEAU i Store Kongensgade. Her vil elementerne figurere frit balancerende som piedestaler eller væghængt i form af hylder.

Read more