Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1978

Line Depping er uddannet på Danmarks Designskole og tog afgang fra afdelingen for Møbler og Rum i 2007. Hun arbejder med møbler hovedsageligt i træ. Line har vundet Bodum Design Awards i 2011 for et design af en ismaskine, udført i samarbejde med Jakob Jørgensen. Hendes design af stolen Splejs, udført til Snedkernes Efterårsudstilling i 2010 er præmieret af Statens Kunstfond. Line har desuden udstillet sine møbler på gallerier og messer i ind- og udland.

Projekter af

I forbindelse med en bestilling af nyt service til den danske ambassade i Japan er designer Line Depping blevet spurgt, om hun vil lave et smørrebræt. I træværkstedet har hun derfor vha. CNC-fræsning og dampbøjning udviklet nye prototyper.

Med afsæt i en forundring over brugsgenstande, specielt fra Japan, har møbeldesigner Line Depping udviklet en række nye objekter og møbler til en soloudstilling på Galerie Maria Wettergren i Paris, foråret 2019

deformering

Afprøvning af nye formudtryk har været på agendaen for designerne Line Depping og Jakob Jørgensen, mens de har udforsket det håndbårne arbejde i værkstederne. Erfaringerne med træudskæringer og metaldeformeringer vil lægge fundamentet for delelementer til deres fælles designs.

På Træværkstedet udvikler møbeldesigner Line Depping en prototype på en stumtjener, som skal udstilles på Mindcraft 2014. Stumtjeneren består af gentagende elementer i dampbøjet asketræ, som Line forstærker med to tværstivere. Elementerne sættes sammen med metalbeslag, og konceptet er, at man kan variere stumtjenerens størrelse… Læs mere

Møbeldesigner Line Depping arbejder på en serie opbevaringskasser til Snedkernes Efterårsudstilling 2013. Projektet tager udgangspunkt i en opdagelse, hun gjorde på et ophold på SVK i november 2012. Her arbejdede hun med at dampbøje træ og havde lavet et forsøg med en elipse i asketræ.… Læs mere

Line Depping har brugt SVKs træværksted til at eksperimentere med dampbøjet træ, både som objekt og i forhold til design.

Designer Line Depping skal under to arbejdsophold på Statens Værksteder eksperimentere med nye prototyper ud fra idéen om stativet som holder og beholder.

Udvikling af nye møbeltyper.

Udvikling af nye møbeltyper.