Fie Norskers projekt består primært af keramikobjekter udført til at hænge på væggen, men også af keramikobjekter, der står på podier i montrer, samt malerier på væggene. Projektets udgangspunkt er at keramikken og malerierne hænger i sæt på væggen, på den måde at et keramikobjekt installeres i forhold til et maleri. Keramikken på væggen, keramikken i montrerne og malerierne indgår i en dialog med hinanden, samtidig med at de giver hinanden et modspil. Keramikken på væggene er flade objekter af et par centimeters tykkelse, mens andre er tredimensionelle og på den måde rækker mere ud i rummet. Figurerne er en blanding af genkendelige former (kæder, fletninger, dråber, ansigter mm.) og abstrakte former. Glasuren er temmelig ensartet i farvevalget med få brud i form af dryp eller splat i andre farver. Desuden påføres glasuren ujævnt, dvs. tykt og jævnt nogle steder, mens leret andre steder kan ses nedenunder. Figurerne i montrerne er ligeledes udformet som en blanding af genkendelige og abstrakte former, og glasuren er her lig den fra vægobjekterne.
Andre projekter
Sofie Pihl har i Grafikværkstedet på SVFK arbejdet med flerfarvede fotogravurer. Her har hun blandt andet eksperimenteret med den såkaldte chine-collé teknik, hvor farvet silkepapir inddrages i farveprocessen.
Hannah Heilmann har på metalværkstedet arbejdet med en serie skulpturer baseret på nogle gamle støbejernsvinduer fra københavnske tage og en landsbykirke. Vinduerne har alle fået en slags stativer i båndmetal, hvilket giver dem karakter af scenografiske sætstykker.
På grafikværkstedet har billedkunstner Jan Danebod eksperimenteret med forskellige grafiske greb i udforskningen af, hvordan man kan mediere og redefinere avisformatet som nyhedskilde. Produktionen af grafiske værker skal bl.a. bruges i samarbejde med Look Gallery i Budapest samt som grundmateriale til et katalog.