Skip to content Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 5. august 2024 kl. 24:00
Brief info

Danmark, 1927

Projekter af

Vibeke Klint vævede et gulvtæppe på 350 x 500 cm.

Patricia McFate i New Mexico havde bestilt et tæppe, som Vibeke Klint skulle væve.

Vævning af to tæpper, et til bogtrykkeri i Odder på 350 x 550 cm og et til Hornslet kirke på 290 x 370 cm.

Vibeke Klint og medhjælpere vævede to tæpper til rektor på Københavns Universitet. Et stort på 325 x 450 cm og et mindre på 250 x 350 cm. De blev vævet på kontramarchvæven.

Vibeke Klint vævede et tæppe til en privat kunde – en familie i München. Tæppet målte 250 x 350 cm. Kæde var i sort mohair og hvid uld. Skuddene i hvide gedehår.

Vævning af to gulvtæpper til Kolding Rådhus, hvor det var afgørende med stor nøjagtighed i fordelingen af nogle tværstriber, derfor vævede Vibeke Klint dem ved siden af hinanden på den brede væv. Tæpperne målte 140 x 350 cm, og ved at placere dem på samme… Læs mere

En stor ordre på unika gulvtæpper til NyKredits kontor. Produktion af tæpper: først skal disse skitseres, så væves på de store væve. Ordren lyder på 10 tæpper i første omgang til de tre direktører, senere vævede de 4-5 tæpper til andre etager i huset. Tæpperne… Læs mere

Vibeke Klint vævede 2 store tæpper. Et til Den Kgl, Porcelænsfabrik og et til Dansk Design Centers udstilling

Vibeke Klint vævede tæpper til udstilling, hvoraf et tæppe er solgt til Ny Carlsberg Fondet, et andet til Statens Kunstfond. Vævet på den store 4 meter brede væv, som oprindeligt tilhørte Gerda Henning.

Til separatudstillingen vævede Vibeke Klint en serie store gulvtæpper i målene 4 x 4 meter og 4 x 6 meter. Disse tæpper skulle suppleres med silkebannere.