Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1969

Stine Ljungdalh er uddannet kunstner ved Royal College of Art, London, England (2005). I dag bor og arbejder hun i København. Beskæftiger sig bl.a. med fotografi, grafisk tryk og tegning.

Ved siden af sin kunstneriske praksis har Stine arbejdet som underviser og gæsteforelæser i både Danmark og England.

Projekter af

Stine Ljungdalh er optaget af at synliggøre det usynlige. Sammen med en række forskere i akustik fra DTU har hun udviklet et værk, der hylder H.C. Ørsteds interesse for både naturvidenskab, filosofi og kunst.

silver

I en motivverden af spejlinger tager SILVER – Encounters with Bâ fat på fake åndebilleder, oldegyptiske sjælefigurer og overgangene i den fotografiske spejlverden. Til udstillingen har Stine Ljungdalh i Lille Fotoværksted arbejdet med sølvet, saltet og spejlet som de overflader, der åbner op for spejlinger.

Stine Ljungdalhs kunstneriske arbejde tager form som en art alkymistisk teater, hvor hun kan undersøge og stille spørgsmål til de etablerede ideer om verden. De enkelte værker udarbejdes så småt hos SVK. Aug. 2015 Stine Ljungdalh har skabt en parallel til vores virkelighed kaldet ZONEN.… Læs mere

Billedkunstner Stine Ljundalh arbejder på SVK på to projekter; videomateriale om Eks-skolen til udstilling på John Hansard Gallery i England, men hovedsageligt på produktion af værker til en gruppeudstillingen ”Andre fiktioner” på Fotografisk Center. Stine Ljungdahls praksis er i høj grad et fortløbende arbejde fokuseret… Læs mere