Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1946

Kløvedal Helweg arbejder i flere medie: tegner, grafiker, feltgrafik, foto, film og installation.

I feltgrafik har hun arbejdet med aftryk af vilde dyrs spor og bevægelse som et nærmest videnskabeligt grafisk udsagn. Det greb har hun sluppet inden for den nærmeste tid ved via collage at udfordre sin feltgrafik med saks, spray og pen. Kløvedal Helweg vil gerne punktere sine reflektoriske klichere på opbygning af et billede og hvad der kan lade sig gøre. Hun trives med benene i det konkrete og meget højt til loftet.

Udstillinger i 2011 –2012: ‘HVALTEGN & DYRESPOR’ – feltgrafik af Pernille Kløvedal Helweg på Vejle Kunstmuseum, Fuglsang Kunstmuseum, KUNSTEN Modern Museum of Art i Aalborg, Stavanger Kunstmuseum, Norge og Nordens Hus i Thorshavn på Færøerne.

Projekter af

Pernille Kløvedal Helweg

I Grafikværkstedet på SVFK har Pernille Kløvedal Helweg arbejdet på sine linoleumstryk til fællesudstillingen KIEK DE DAT AN.

På plan 5, i grafikværkstedet, har Pernille Kløvedal Helweg i sommeren 2014 arbejdet på Skildpaddearkivet. Et projekt bestående af omkring 500 skildpaddeportrætter, som fra samme efterår udstilles på Faaborg Museum. Aug. 2014 Skildpaddemotivet, som efterhånden går en del år tilbage i Kløvedal Helwegs værkhistorik, fandt…

Latest News From the Workshops

Deadlines / events / articles

Subscribe to Newsletter