Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1952

Arbejder med ler som materiale og udforsker dets muligheder på alle leder og kanter. Ved at udfordre værkbegrebet og ved at anvende en udvidet forståelse af hvad keramik er, undersøger og visualiserer hun tiden og den keramiske proces.

Projekter af

I lerværkstedet har Lise Seier Petersen eksperimenteret med at blande og brænde forskellige lertyper til et punkt, hvor leret smelter og deformerer til nogle helt særegne keramiske objekter.

Lerværkstedet er for tiden forvandlet til et botanisk laboratorium. Keramiker Lise Seier Petersen udvikler værker til en udstilling på CLAY med kunstnergruppen Atrium. Hun arbejder med stentøjsler, blåler, pibeler, hvede og ris. Hun fokuserer på materialernes indbyrdes samspil, på proces, tid og den organiske forandring.

Billedkunstner Lise Seier Petersen arbejder i Lerværkstedet på værker til en udstilling på Kunstcentret Silkeborg Bad, hvor værkerne skal vises i skulpturparken fra sommeren 2014 og frem.

Lise Seier Petersen arbejder i Lerværkstedet på værker til en udstilling i Officinet. Det bliver til tre store fade, som skal placeres på gulvet, samt et ’springvand’.