Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1983

Uddannet Bachelor i Furniture Design ved TEKO 2013-2014, Produktionsteknolog v. Skive Tekniske Skole 2006-2008, Møbelsnedker v. Vejle Tekniske Skole 2000-2004.

> Artikel i Euroman

Projekter af

En Ny Værdighed er Anker Baks første soloudstilling og åbningen til en række designfortællinger under titlen  ‘Stories in Wood’. Det er fortællinger, der sætter fokus på møbeldesign som et funktionelt og æstetisk mulighedsrum, hvor designeren kan fortælle nødvendige og fremsynede historier. 

Med omtanke for såvel funktion og æstetik som hensynsfuld holdbarhed og en optimeret brugeroplevelse har møbeldesigner, Anker Bak, haft ophold i træ- og metalværkstedet for at udvikle en ny kontorstol.

Anker Bak har arbejdet lidt sporadisk på en lænestol, siden han blev opmærksom på sin morfars gener i forbindelse med at skulle rejse- og sætte sig. I sep/okt 2020 fik Anker mulighed for at arbejde mere intenst på SVFKs træværksted med et prototypeforarbejde på en… Læs mere

Hvordan er det muligt at lave en gravkiste, der ses som et møbel med et let og svævende udtryk, som samtidig er lavet af bionedbrydelige materialer og udstråler godt håndværk?

”Jeg vågner op på gulvet, jeg spiser på gulvet, jeg arbejder på gulvet og jeg falder i søvn på gulvet” – en sparsom levemåde kan være en udfordring, når der er gæster hos møbeldesigner Anker Bak. Derfor har han designet en foldestol med målet om… Læs mere