Skip to content Skip to footer

På Statens Værksteder for Kunst indleder vi 2022 med åbningen af et nyt udstillingsrum for værker i venteposition til at komme på udstilling. Værker der er udviklet og/eller produceret hos os. 

Jan. 2022

F O Y E R

Vores foyer har længe mest skabt forvirring om, hvordan man kommer ind til Statens Værksteder – nu vil vi gerne begynde at vise nogle af de projekter, der er på vej ud.

Vi har klargjort rummet til visning, navngivet det FOYER og vil fremover lade det være endnu et tiltag i vores videndelingsprojekt, der sætter tid, proces, fremstilling, teknik og materialitet i fokus.

En udstilling i Statens Værksteders FOYER vil give anledning til at invitere kolleger, kuratorer og kunstinteresserede til at indgå i en dialog om værkerne og de kunstneriske arbejdsprocesser, der ligger forud. Dermed bliver rummet et svar på den efterspørgsel, vi ofte har mødt fra vores kunstnere og designere, på en fremvisningsmulighed før eller imellem udstillinger.

Processen i fokus

For Statens Værksteder for Kunst vil FOYER give anledning til at vise offentligheden, hvad der sker bag de lukkede døre i det gamle pakhus. Diversiteten i kunstarter, genrer, dimensioner, materialer og teknikker vil manifestere sig i skiftende udstillinger året rundt. Rummet vil dermed fungere som et showroom for den mangfoldighed af arbejdsprocesser, der konstant foregår i Danmarks største kunstneriske værkstedshus.


English

F O Y E R is the name of The Danish Art Workshops’s new exhibition space. Featuring works produced in our workshops and studios, the space will display art- and design projects in between exhibitions with a specific focus on the time, experimentation, methods and choice of materials included in the process of making the artworks.

An exhibition at F O Y E R will give our artists and designers a preview opportunity – an opportunity to invite colleagues, curators, and artlovers to engage in a dialogue about the artwork.