Skip to content Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 6. maj 2024 kl. 24:00

Kulturnat på Statens Værksteder for Kunst og Håndværk

Oktober nærmer sig, og dermed er det også ved at være tid til dette års Kulturnat. Igen i år åbner Statens Værksteder dørene for offentligheden til et helt særligt kig ind i værksteder og atelierer.

 

Til daglig er værkstederne lukket for publikum for at værne om brugernes arbejdsro. Kulturnatten er det eneste tidspunkt på året, hvor offentligheden har adgang til Statens Værksteder.

 

Under rundvisninger i pakhuset vil der være mulighed for at møde nogle af de kunstnere og designere, der arbejder i huset og få et indblik i de utallige faciliteter og muligheder, værkstederne rummer for de mange professionelle brugere.

 

Der rundvises to gange i timen, første gang kl. 17.00. Rundvisninger varer ca. 1 time, og der bliver rig lejlighed til at stille spørgsmål og kigge på arbejdsprocesser undervejs. Guiderne er medarbejdere og værkstedskonsulenter på Statens Værksteder. Rundvisningerne bliver indledt med en generel introduktion til huset ved direktør Frederik Hardvendel.

På Kulturnatten vil der desuden være mulighed for at købe Marianne Grøndals store fotobog, “Skaberrum”,  om Statens Værksteder til særpris.

 

—-

 

Fakta

 

Kulturnatten ligger i år fredag d. 9. oktober. Der vil være rundvisning på værkstederne hver halve time mellem kl. 17 og 23.

 

Bemærk venligst, at der er plads til max. 15 deltagere pr. rundvisning.

 

Billetter til rundvisning er nødvendig, og de kan afhentes eller reserveres fra d. 5. oktober på sekretariatet, plan 4, tlf. 32 96 05 10. Rundvisningen starter fra samme etage.

Yderligere information

> Igangværende projekter på Statens Værksteder 

> Kulturnatten