Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Louise Hindsgavl: De Udvalgte

Louise Hindsgavls arbejde associeres ofte med nyfortolkninger af porcelænsfigurer. På det seneste har hun dog bevæget sig ind på stentøjets domæne og i den forbindelse undersøgt glaseringens mange muligheder.

Read more

Louise Sass: Stor håndtrykt tekstilfrise

I trykværkstedet og atelieret på plan 3 har tekstilkunstner Louise Sass arbejdet på en stor håndtrykt tekstilfrise og en række mindre formater, der indgår i en større separatudstilling hos Bygning A i København. Udstillingen var planlagt til at åbne i marts 2020, men er ramt af Covid-19 situationen og bliver derfor vist fra 28. april – 28. august 2022.

Read more

Anne Bjørn: Thread Drawings II

I 2020 havde Anne Bjørn et ophold på Statens Værksteder, hvor hun producerede en hel del vævede lag. Nu har hun været tilbage for primært at montere og samle alle lagene til tekstilinstallationerne ’Lag møder lag – It's all Included’ og ’Fald – gult slør’. Begge var en del af soloudstillingen Thread Drawings i Officinet, september/oktober 2021.

Read more

Kim Buck: Kammertonen

Smykkekunstner, Kim Buck, har arbejdet i træværkstedet på en serie tone-generatorer i træ med indlagt filt og iboende piber, der ved håndtering frembringer tonen a.

Read more

Nikoline Liv Andersen: Eden

Fra september 2021 til januar 2022 skal Nikoline Liv Andersen udstille i Nikolaj Kunsthals Nedre Galleri. Nikolaj Kunsthal er oprindeligt en kirke med et stort smukt kirkerum, men bygningen har ikke fungeret som kirke siden Københavns brand i 1795. Nikoline Liv Andersen vil bringe kirken tilbage i kirkerummet. Ikke i fysisk forstand, men med begreber fra den kristne tro.

Read more