Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Time to Design-vinder i 2011 Milia Seyppel vandt talentprisen med sit projekt “Petits Frères”, som i løbet af et tre-måneders arbejdsophold på SVK blev til en serie lamper.

I løbet af processen har Milia testet muligheder såvel som begrænsninger i materialer og produktionsmetoder i forhold til at producere de linjer og former, hun havde dannet sig et billede af. Resultatet er et triumvirat af lamper udført i metal og glas, der i sig selv fortæller en historie om et designsprog, hvor håndværksmæssige færdigheder og nysgerrighed i forhold til, hvad materialet kan strækkes til, er den drivende faktor. 

”Lampernes former er inspireret af den tidlige industrielle arkitektur. Hver enkelt har sin egen individuelle karakter og personlighed, men er på samme tid en del af lampefamilien. Udover forskelle i form og farve er der også en variation i mekanismerne omkring kontakter, som er i overensstemmelse med form og funktion i den enkelte lampe. Lamperne kan ses som søskende: ens og meget forskellige på en og samme tid,” fortæller Milia Seyppel.