Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 01/01/1949

Lone Arendal er uddannet keramiker ved Skolen for Kunsthåndværk i 1972 og har siden 1977 arbejdet som billedkunstner.

I perioden 1975-81 var hun og 7 øvrige kunstnere medejer af Galleri 38/Kanal 2 på Christianshavn og engageret i den mere eksperimenterende kunstscene.

Lone er tilknyttet Galleri Weinberger i København. Hun har udsmykket Sofiebadet på Christianshavn og har udstillet i ind- og udland. Hun er medlem af Danske Grafikere og Kunstnersamfundet.

Projekter af

Lone Arendal

I Grafikværkstedet på SVFK har Lone Arendal arbejdet med sine blomstertryk på træsnit. Projektet var i forbindelse med Lyngby Kunstforenings vinterudstilling på Sophienholm, hvor Lone deltog i gruppeudstillingen Fuldt Flor.

Lone Arendal snitter motiver fra Christianshavn

Fra SVKs grafiske værksted kan Lone Arendal kigge ud over Christianshavn, som blev grundlagt tilbage i 1618. Hun har på det seneste bevæget sig rundt i bydelen, hvor hun har fotograferet en række motiver, som hun i værkstedet omsætter til træsnit og trykker på collager.

Lone Arendal arbejder i Grafikværkstedet på en serie træsnit til en udstilling på Galleri Weinberger i København. Projektet tager udgangspunkt i en rejse til Nepal, hun var på i oktober 2012. Her tog hun 4-500 snapshots af gadeliv og hverdagssituationer i Katmandu. Det er særligt…

Latest News From the Workshops

Deadlines / events / articles

Subscribe to Newsletter