Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1975

Charlotte Thrane er uddannet fra The Slade School of Fine Art i London i 2003. I sin praksis arbejder hun med skulptur, hvor igennem hun undersøger de spor, kroppe efterlader i tekstiler såsom tøj, madrasser og sko.

Projekter af

Charlotte Thrane har arbejdet i atelieret i Frederiksholms Kanal på en stor, stedsspecifik installation, opbygget af indfarvede dyner og puder. Arbejdet vil munde ud i en udstillingen på inter.pblc i København, oktober 2023.

Charlotte Thrane har i træværkstedet produceret støbeforme i støbekrydsfiner med skrå vinkler som forarbejde til opførelsen af en permanent skulptur i Annebergparken / Geopark Odsherred i juli 2022. Hun har brugt forskellige af værkstedets maskiner til at undersøge, hvordan man bedst skærer gummisko midt over.

I Turboladen arbejder Charlotte Thrane på sit bidrag til Sculpture by the Sea. En kunstevent hvor en række værker over fire uger placeres langs en sti ved kystlinjen i Aarhusbugten. De skulpturelle værker er stedsspecifikke og går i dialog med omgivelserne. Charlotte Thranes bidrag er… Læs mere