Skip to content Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 5. august 2024 kl. 24:00

Donation fra Oak Foundation Denmark

Med donationen fra Oak Foundation Denmark kan Statens Værksteder snart tilbyde tidssvarende it-faciliteter til brugerne af huset.

Med en donation fra Oak Foundation er det nu blevet muligt for SVKH for alvor at tage fat på udvidelsen med nye faciliteter.

 

I nogen kredse har Statens Værksteder i mange år mest været kendt for udelukkende at kunne varetage trationelle teknikker. På Gammel Dok har vi længe ønsket at tage fat om ny teknologi og digitale redskaber, og med en donation fra Oak Foundation Denmark er det nu blevet muligt.

 

I løbet af nogle få uger åbner vi nemlig dørene til Statens Værksteders it-værksted, der bliver udstyret med helt nyt professionelt it-hardware og software. Det bliver til stor gavn for mange af de brugere, huset har i forvejen, ligesom vi nu begynder at modtage ansøgninger på projekter,

 

der er helt afhængige af 3D-print eller de andre digitale redskaber, som værkstedet vil råde over.

 

Statens Værksteder er derfor rigtig glade for, at Oak Foundation Denmark har set nødvendigheden af modernisering og med donationen givet kunstnere og designere helt nye muligheder i forbindelse med arbejdsophold på Gammel Dok. Statens Værksteder kan nu tilbyde de tidssvarende faciliteter, som vil være til stor gavn for mange af de fremtidige brugere af huset.

 

—-

 

Læs mere om status på de nye faciliteter her.