Skip to content Skip to footer

Modeller udført på 3D-printeren bringer nye muligheder til brugerne på Gammel Dok. 3D-printeren vil fremover være at finde i forbindelse med det nye it-værksted.

Snart åbner der sig helt nye muligheder på plan 4 på Gammel Dok. I den tidligere foredragssal er der ved at blive etableret it- og medieværksted med tilhørende printerrum, hvor også 3D-printeren fremover vil være at finde.

 

Faciliteterne vil efter planen stå klar til at blive taget i brug primo april, og de første pladser i det nye værksted og på de to nye miniatelierer er da også allerede blevet tildelt i forbindelse med den seneste ansøgningsrunde. It-værkstedet bliver indrettet i den bagerste del af rummet, mens den resterende del af lokalet anvendes til miniateliererne.

 

Tanken bag it-værkstedet er, at alle husets brugere skal have mulighed for at benytte det efter behov, men også at det vil være muligt specifikt at ansøge om plads på it-værkstedet – eksempelvis i forbindelse med brug af miniatelier og andre værksteder i huset. Anmodning om brug af 3D-printeren vil dog typisk kun blive imødekommet, såfremt man arbejder med et større projekt på Gammel Dok.

 

Statens Værksteder håber med denne nyudvikling af huset at kunne tilgodese de ønsker til tidssvarende it-faciliteter, som er blevet udtrykt både hos tidligere brugere af huset og af potentielle ansøgere – blandt andet i forbindelse med brugerundersøgelsen i 2006.

 

—-

 

Info

Ønsker du yderligere informationer om det nye it-værksted og miniatelierer? Kontakt direktør Frederik Hardvendel på tlf. 32 96 05 10 eller på frehar@svkh.dk