Skip to content Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 5. august 2024 kl. 24:00

Line Sandvad Mengers: Infinite Furniture

Udviklingsprojektet, Infinite Furniture, består af et dialogisk møbel eller en dynamisk skulptur, der skal fungere som værktøj for samtale. Værket skal have funktion som møbel i 21 dele, der kan placeres i forskellige formationer og installeres på mange måder.

Read more

Jules Fischer: VANITAS

Jules Fischer har arbejdet i atelier Store Formater på projektet, Vanitas, som både er en performance og en udstilling. Vanitas vises på Den Frie Udstillingsbygning i København, sommer 2022.

Read more

Ditte Ejlerskov: The Cult of Oxytocin

Med store gulvlakspensler har Ditte Ejlerskov arbejdet fire måneder i Turboladen med maleri i stort format, primært med akrylmedium og voks på lærred. De seneste år er hendes praksis dog udover maleri også gået i en digital retning i form af AR skulpturer, NFTer og film. Hendes arbejde vil munde ud i en udstilling på Nikolaj Kunsthal, 12. feb. - 8. maj 2022. Her præsenterer hun desuden en serie tæpper i uld.

Read more

Siska Katrine Jørgensen: Flydende konsistenser løber altid nedad

Siska Katrine Jørgensen arbejder med relationen mellem form og materiale, og hvorledes de to elementer kan rearrangeres sprogligt og skulpturelt. Hun anvender genstande og omstændigheder fra dagligdagen og industrien, hvorpå hun gennem logiske overvejelser, definitionsspørgsmål og materialeundersøgelser ønsker at forskyde forståelsen af det, vi tror, vi kender.

Read more