Skip to content Skip to footer

Besøgende i atelieret på plan 2, hvor Aka Høegh arbejder med værker af blandt andet hvalknogler og drivtømmer.

> Læs mere om Aka Høeghs projekt “Opbrud ved havet”

På Kulturnatten summede SVK af gæster, der benyttede aftenen til at få rundvisning. Traditionen tro var det personale, der viste rundt. Hvor det var muligt, var kunstnerne tilstede til at fortælle om deres projekt.

16. Okt 2012

I år bød rundturen dels på Rasmus Rosengaards fire, nu næsten færdige, monokrome grafitstøvs-billeder, grafikerne Karen Abell og Birgitte Thorlacius’ arbejde i næsten alle tænkelige grafiske processer, Martin Nannestad og Helle Trolle i Væveværkstedet, Anders Abildgaards arbejde med at konservere et antikt glasloft, samt Lise Seier Petersens store kar af papirler i kælderen.

Hvis man gik glip af Kulturnatten på værkstederne, kan man istedet komme til en af de tre artist talks, SVK arrangerer de næste par måneder. Den næste er med billedkunstner Malene Landgreen, som byder inden for i Turboladen den 23. oktober kl. 16.30.

Vi byder inden for igen næste år til Kulturnatten 2013. Indtil da kan man kigge kunstnere og designere over ryggen ved vores artist talks – det næste arrangement er med Malene Landgreen den 23. oktober kl. 16.30.

På Statens Værksteders Facebook-side er det muligt at tilmelde sig arrangementer og få løbende information om husets aktiviteter.

IMG_2789_edit_381

Mette Kit Jensen fortalte om sit arbejde i M1, hvor hun samler og viderebearbejder materiale, hun har produceret og indsamlet under et ophold i Rom.

IMG_2786_edit_381 - Kopi

Læs mere om projektet i databasen

 

IMG_2795_edit_381

Aftenen igennem trykte Birgitte Thorlacius billeder i dybtrykspressen.

IMG_2804_edit_381

 

IMG_2838_edit_381.jpg-2 - Kopi

Billedkunstner Aka Høegh fortalte om sit arbejde med drivtømmer og hvalknogler op til sin udstilling i Nordatlantens Brygge

IMG_2840_381 - Kopi

Læs mere om kunstneren i databasen

 

IMG_2851_edit_381xfuld - Kopi

Anders Abildgaard fortalte om hvordan han restaurerer et antikt glasloft og et Børge Mogensen møblement i SVKs Konserveringsværksted.

Læs mere om projektet i databasen

IMG_2868_edit_381xfuld - Kopi