Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tekstilkunstner, Anne Damgaard, har opholdt sig i syværkstedet og atelier plan 5 for at eksperimentere med sit formsprog og kombinere forskellige medier i sit kunstneriske arbejde.

Jan. 2021

Jeg arbejder med lysprojektioner, en slags skyggebilleder, som jeg får frem ved at eksperimentere med forskellige lyskilder og gennemlysningsteknikker i kombination med tekstiler og materialer fra naturen såsom tørret ålegræs og visne blomster. Projektionerne fotograferer og videofilmer jeg.

Jeg arbejder dels med projektionerne med henblik på en rumlig kontekst i form af nyt udstillingsprojekt i samarbejde med keramiker, Bente Skjøttgaard, ud fra et fælles tema og dels i en uafhængig eksperimenterende form, der efterfølgende kan udvikles til billedserier, tekstiltryk, -collager eller noget helt tredje.

Parallelt arbejder jeg med udvikling af beklædningskonstruktioner til Biennalen for Kunsthåndværk og Design og udstillingen med Bente Skjøttgaard med formålet at opnå en synergieffekt mellem de forskellige medier.