Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

I Serigrafi- og IT værkstedet har Miriam Hinman Nielsen forberedt værker til en udstilling med arbejdstitlen It’s growing on me hos Format Artspace til oktober 2023.

April 2023

Gennem dekonstruktion af motiver fra naturen og det menneskeskabte miljø omkring, sammenkobles fragmenter i montageværker. Udtrykket balancerer på kanten mellem det repræsentative og det abstrakte.

Jeg arbejder med landskabet som udvidet felt i indre og ydre landskaber. En verden, der på én gang lever i og gror ud af værkerne.

Under mit ophold på Statens Værksteder har jeg arbejdet eksperimenterende med at kombinere serigrafi og digitalt tryk, og med at skabe motiverne undervejs i den proces, der opstår i værkstedet. Jeg har taget udgangspunkt i fotografiske montager og derefter improviseret mig frem til det endelige udtryk. Motiver af stofligheder, natur og aftegn kombineres i nye abstraktioner og farver.

Jeg arbejder med unika prints og samtidig med idéen om reproduktion, genbruger jeg motivelementer på tværs af de enkelte værker. Derudover har jeg eksperimenteret med at trykke på forskellige overflader, såsom metal, træ og forskellige papirtyper.