Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Iben Høj har arbejdet i atelier plan 3 og det lille lerværksted på en række værker til en udstilling på Johannes Larsen Museet i Kerteminde på Fyn til efteråret 2023.

Februar 2023

Sammen med væver Karin Carlander og keramiker Lea Mi Engholm (vi er CHROMA), har jeg fået en udstillingsaftale på Johannes Larsen Museet, som er et større udstillingssted med mange, forskellige rum. 

Vi ønsker at skabe en stedspecifik udstilling, der forholder sig til de smukke rum i den nyere udstillingsfløj og den særlige stemning af kunstnerhjem og ‘levet liv’, vi oplever på museet.

Jeg arbejder med at udvikle nye værker til udstillingen, både større, rumlige værker og mindre skitseprægede udsagn, hvor materiale- og farveundersøgelsen er fremherskende. Jeg har udviklet en unik metode, hvor jeg kan arbejde på flere sammenstillede maskiner på én gang, og dermed bryde den skala-begrænsning maskinen naturligt giver. Desuden ønsker jeg at arbejde tværfagligt med tråd og farvet porcelæn, strikkede tråd-værker, som bliver faste og selvbærende, gerne som stående udsagn i rummet.