Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

I det store fotoværksted arbejder Christine Clemmesen på en række fotografiske værker, der behandler det abstrakte og non-abstrakte fotografi.

Christines arbejde afspejler en gennemgående interesse for forholdet mellem billeder, deres materialitet og konteksten for billedernes præsentation. Gennem anvendelse af en række forskellige fotografiske metoder rangerer billederne fra abstrakte scanninger til flygtigt rejsefotografi.

Christine benytter en scanner som lysfølsom overflade og som en slags kamera. Tid og bevægelse aftegner sig konkret i billederne som et resultat af scanningsforløbets optagelsesproces. Hendes rejsefotografier fremstår visuelt som en personlig oversættelse af de steder, hun har været og er et arkiv, der fortsat vokser.

”Ved at sidestille scanninger og fotografi og lade begge systemer i det analoge og digitale korrespondere med hinanden, er spørgsmål om det ’virkelige’ og det artificielle, det faktiske og det virtuelle, ført ud i arbejdet både visuelt og æstetisk gennem en underliggende flydende kombination.”