Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Anna Bak har arbejdet i Formeriet og på metalværkstedet med værker til en soloudstilling ved det kunstnerdrevne udstillingssted M100 i Odense. Udstillingen bærer titlen ”Gimme Shelter” og tager udgangspunkt i nødvendigheden af at have tag over hovedet.

Aug. 2023

En bolig er et lige så basalt behov som mad og klæder og udgør den base, hvorfra den enkelte kan udfolde sit liv. At være uden bolig kan derfor være dybt problematisk og forværre både sociale og sundhedsmæssige problemer og samtidig mulighederne for at bidrage til fællesskabet.

Jeg har arbejdet i metalværkstedet med at finpudse, slibe og polere to store støbte aluminiumsskulpturer. Den ene forestiller et hult skildpadde-skjold, mens den anden mimer en fransk altan.

På Statens Værksteder har jeg arbejdet på fire udfoldede flyttekasser, som alle har fået flere lag epoxy for at blive faste og blanke i overfladen, et arbejde der kræver stor gulvplads. Flyttekasserne er blevet laser-indgraverede med plantegninger over de 14 lejemål, jeg har beboet de sidste 18 år. De rum i lejlighederne, der tilhørte mig, er markeret med en Chrome effekt-spray.