Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1964

Uddannet ved Det Kongelige Danske Kunstakademi og Rijksakademie van beeldende Kunsten i Amsterdam. Siden var hun i en lang årrække bosat i Köln, i dag bor og arbejder hun i København.

Hendes kunstneriske praksis er analytisk, konceptuel og stedspecifik, hvorfra medie og materiale udvælges afhængigt af den gældende kontekst. Hun har særlig erfaring inden for fotografi, maleri og rumintegreret kunst.

Seneste værk i det offentlige rum er DET VI IKKE VED DET VED VI IKKE i Kanalbyen, Fredericia i 2020 og seneste soloudstilling er Vanitas Unfolded i Politikens Forhal i 2017.

Projekter af

I projektet WITHIN TRANSITIONS udforsker Signe Guttormsen tekstil gennem materialeundersøgelser i et cirkulært perspektiv og gennem perception forankret i tid og rum.

Billedkunstner Signe Guttormsen skal under sit ophold på Statens Værksteder arbejde på et værk til den kommende udstilling ‘Kunst til Kongelige, – om udsmykningen af Kronprinsparrets Amalienborg’, der vises på ARoS Aarhus Kunstmuseum oktober 2010.

Under opholdet på Statens Værksteder vil Signe Guttormsen arbejde på et værk, der kommer til at bestå af 10 billedtavler i aluminium og træ. Værket skal udstilles på forårsudstillingen på den Frie i april 2010.