Skip to content Skip to footer
Næste ansøgningsfrist: 2. november 2020 kl. 24:00
Brief info

Danmark, 01/01/1979

Nikoline Liv Andersen er født i 1979 og er uddannet
beklædningsdesigner fra Danmarks Designskole i 2006.

Under sin uddannelse på Danmarks Designskole rejste hun i 2003 til Paris for at arbejde hos John Galliano, Christian Dior. Fra 2006 til 2014 var hun freelance designer for Saga Furs, og i 2015 designede hun kostumer til Björks Vulnicura Tour.

Siden 2015 har hun designet for Fendi, for hvem hun skaber haute couture. Sideløbende med dette arbejder hun på egne projekter.

Nikoline Liv Andersen har blandt andet udstillet på Designmuseum Danmark, Horsens Kunstmuseum og Maison du Danemark, Paris.

Projekter af

Nikoline Liv Andersen er uddannet beklædningsdesigner, men udforsker ligeledes billedkunsten gennem kunsthåndværk. Og det er netop billedkunst, hun har arbejdet med under sit nyligt afsluttede ophold på SVK. Her har hun skabt et stort tekstilværk bestående af vævede, syede, strikkede og malede elementer til en…

Beklædningsdesigner Nikoline Liv Andersen arbejder med to udstillingsprojekter: En soloudstilling til Horsens kunstmuseum og et udstillingsprojekt til Designmuseum Danmark. SOLOUDSTILLING PÅ HORSENS KUNSTMUSEUM Med et alter og et væld af kroppe vil Nikoline Liv Andersen beskrive livets skrøbelighed og forgængelighed, mennesket i forsvar overfor døden…

Soloudstilling på Kunstindustrimuseet d. 8. august til 21. september 2008.

Latest News From the Workshops

Deadlines / events / articles

Subscribe to Newsletter