Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1943

Uddannet fra Kunsthåndværkerskolen (Danmarks Designskole) i 1964 og fra Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskole i 1983. Bor og arbejder i København.

Mette beskæftiger sig som billedhugger og er desuden medlem af Kunstnersamfundet og Akademiet.

Projekter af

Mette Ussing

Mette Ussing er tilbage på SVFK for at printe billeder fra Nepal, taget i perioden 1972-74, og nyere billeder af selvsamme steder. Billedserien skal sætte opmærksomhed på tid – hvad tid gør ved folket, miljøet og arkitekturen.

ussing

Mette Ussing vil med sine fotografier fra Nepal 1972-74 dokumentere de store forandringer, som har ændret bybilledet, kulturen og menneskene de sidste 45 år – og særlig mærkbart efter jordskælvet for to år siden.

Billedkunstner, Mette Ussing, arbejder sammen med filminstruktør, Jørgen Lyd Nielsen, frem mod udstillingen Nærvær, der skal vises på Galleri Tom Christoffersen til juni 2016.

Billedkunstner Mette Ussing arbejder på to stole til udstillingen The Double i Illums Bolighus. Udstillingen er et samarbejde med Index Award 2013, og er kurrateret af Torgny Wilcke, der har inviteret 30 kunstnere til at udstille værker blandt bolighusets varer. Mette tager i dette projekt… Læs mere

Udarbejdelse af skulptur til udstillingsstedet Projektrum 036 i København. Udstilling i september 08.