Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 01/01/1952

Kari Guddal er født i 1952 i Oslo. I årene 1979-82 tog hun en værkstedsuddannelse som væver, og hun har siden haft mange seperatudstillinger, bla. i Rumænien og Litauen. Hun har desuden deltaget i en lang række gruppeudstillinger herhjemme og i lande som Polen, Østrig, Skotland og de baltiske lande.

Hendes store billedtæpper er blevet købt af Ny Carlsbergfondet og Kunstindustrimuseet. Kari har ligeledes været repræsenteret på kunsthåndværkerbiennale på Trapholt i Kolding. Derudover er hun repræsenteret i flere kommuner og på Danmarks Farmaceutiske Højskole. Kari Guddal er en del af gruppen Dansk Gobelinkunst, der blev etableret i 1998.

> Artikel: Ren farvemagi

 

Projekter af

Billedvæver, Kari Guddal, arbejder på at indfarve garner til nye billedtæpper, som skal udstilles på Huset i Asnæs til august 2016. 

Kari Guddal producerer forarbejdet til sit nye tæppe, som hun efterfølgende kan væve i eget værksted. Kari maler først et billede med akrylmaling, som hun tager et billede af og projekterer op på væggen. Her kan hun analysere farve og struktur. Resultatet kan hun sætte…

Latest News From the Workshops

Deadlines / events / articles

Subscribe to Newsletter