Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1987

Uddannet Arkitekt MAA fra Kunstakademiets Arkitektskole i 2017.

Medindehaver af Studio Eika, som beskæftiger sig med arkitektur og design. Ikke som to adskilte ting, men som en del af en helhed, hvor arkitektur, rum og møbel flettes sammen.

Konstruktioner og materialer er en central del af designprocessen, og vi forsøger at udforske fremtidens industrielle materialer/byggesystemer, samtidig med at vi står på skuldrene af traditionelt håndværk.

Projekter af

Emil Jespersen har opholdt sig en måned på træværkstedet for at udvikle idéer til elementbyggerier i træ.

Emil Jespersen har opholdt sig på træværkstedet halvanden måned henover vinteren for at udforske og udvikle nye arkitektoniske principper for CLT-konstruktioner (cross laminated timber) gennem træmodeller og 1:1-detaljer, hvor CLT-konstruktionernes konstruktive og æstetiske potentialer fremhæves.

EAJL_simple møbler

På træværkstedet har møbeldesigner, Emil Alexander Juel Jespersen, videreudviklet en simpel møbelserie, som indtil videre består af en skammel, et bord og en bænk. Emil har afprøvet forskellige træsorter, ligesom han har eksperimenteret med proportion og samling.

Emil Alexander Juel Jespersen

Emil Alexander Juel Jespersen er fascineret af to egenskaber ved stål; dets evne til at bukke og dets evne til at indgå i stabile konstruktioner med spinkle profiler.