Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1988

Uddannet fra Billedhuggerskolen Charlottenborg på Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler i 2017.

Arbejder i skæringspunktet mellem billedkunst, tekst og musisk komposition. Hendes praksis kan ikke begrænses til én af de respektive kategorier, men synes i stedet at sprænge deres grænser og redefinere deres givne natur.

Eau Pernice arbejder ikke generisk interdisciplinært, men de forskellige punkter forbindes igennem hybridisering, afsmitning og identifikation. Hun fremhæver mediets egne egenskaber i et givent værk – om det er film, skulptur eller et todimensionelt værk – og synliggør en metabevidsthed om sammenhæng mellem form og indhold.

Internetkultur, kunsthistorie, og litteratur informerer hendes research, giver den dybde og åbner op for diversitet i mulige læsninger. Kunstnerens værker er således i stand til at formulere nye narrativer gennem en tilegnelsesproces, der adresserer kulturelle og historiske overlap samt aktuelle anekdoter og rygter.

Et kendetegn for hendes arbejde er undersøgelsen af kollapset mellem fiktion og virkelighed; metodisk anvender hun plot twists til at afprøve beskuerens tiltro til værkernes fortælling.

Eau Pernice (tidligere Signe Boe) er repræsenteret af C.C.C. Gallery.

Foto: Lou Mouw

Projekter af

I sit grafiske arbejde undersøger Eau Pernice, hvordan trykkeprocessen kan bruges til at omdanne og kombinere motiver, så der opstår nye handlingsforløb og overraskende motiviske sammenhænge.

Eau Pernice er optaget af at skabe fortællinger både i og omkring sine værker. Fortællinger, der manifesterer sig inden for papirets grænser som et fysisk resultat af forskellige processuelle handlinger i trykkeprocessen – eller som opstår fra selve mediets tidslighed som et grundlæggende karakteristika ved… Læs mere

Fra videoen "Worthy Words for Walky Talks"

Billedkunstner Eau Pernice arbejder i metalværkstedet på en udstilling til Kunsthal 44Møen. Her producerer hun elementer til en installation, som i video, billede og skulptur trækker forbindelser mellem fugle, kommunikation og magt.