Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1983

Uddannet fra Det Kongelige Danske Kunstakademi, 2008. 

Mit kunstneriske virke er en samtale. En rytme. Et strøg. Alt sammen som en malerisk handling. Samtalen kan udspringe fra et historisk perspektiv, en rumlig forståelse, et kollektivt fundament, hverdagens gentagelse eller en interaktionen med naturen. Jeg arbejder ud fra maleriet, men kan i processen ende i andre medier. Min udstillingshistorik har i 10’erne været målrettet mod de mange kunstnerdrevne udstillingssteder, der findes i ind- og udland, hvor jeg har haft både solo- og gruppeudstillinger.

Projekter af

På Statens Værksteder har Agnete Bertram produceret værker til udstillingen Kassandras Søstre i Rundetårn, forår 2022. Værkerne består af tre tuftede tekstilmalerier, der hænger mellem loft og gulv i midten af udstillingsrummet.

Agnete Bertram er inviteret til at deltage i gruppeudstillingen Stilleben på Kunstbygningen i Vrå. Udstillingen spiller op imod samlingens værker, der omhandler opstillinger. Til udstillingen vil jeg skabe et billedtæppe, der er inspireret af en af Sven Engelunds opstillinger, der også kan opleves på udstillingen.… Læs mere

A room of one’s own er en gruppeudstilling kurateret af Agnete Bertram og Melou Vanggaard. De udstillende kunstnere er Lui Mokrzycki, Mogens Otto Nielsen, Jon Stahn, Birk Bjørlo, Nicky Sparre-Ulrich, Melou Vanggaard og Agnete Bertram.