Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1984

Tekstil- og kostumedesigner. Gik som barn på Det Kongelige Teaters Balletskole, hvilket har inspireret hende til at arbejde i krydsfeltet mellem performancekunst og kostume. Kombinerer tekstil- og teaterprojekter med museumssamarbejder.

Uddannet fra Central Saint Martins college of Art and Design. Har boet i London, New York og Tokyo. Har afholdt performances på Davids Samling og Thorvaldsen Museum samt lavet design-samarbejder med SMK og DS. Har lavet kostumer til Den Kongelige Ballet  – intern til” Gamle Scene” og ekstern til fx optrædener på Kronborg.

Projekter af

Da covid-19 ramte var tekstildesigner, Tatiana Andersen Camre, i Danmark. Det skulle have været et kort visit og derpå tilbage til Sicilien, hvor hun har tilbragt længere perioder de senere år. Der endte med at gå adskillige måneder, før det var muligt at rejse igen.… Læs mere

Antikken, renæssancen, barokken. Historien vækkes ofte til live i tekstildesigner Tatiana Andersen Camres beklædning. Det samme kan man sige om hendes aktuelle projekt, som hun lige nu arbejder med på Statens Værksteder for Kunst: kostumer til performance på Den Kgl. Afstøbningssamling.