Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1967

Uddannet grafiker med egen tegnestue gennem 7 år. Ændrede i 2002 fokus og begyndte i stedet at arbejde med skulptur og maleri.

I Danmark er Søren Behncke kendt for sit skulpturarbejde under aliaset Papfar. I rollen som Papfar iscenesætter og undersøger han vores forståelse af og forventninger til det offentlige rum. Papfars måske mest kendte happening er Boy versus Papfar (2004) på ARoS Aarhus Kunstmuseum.

Søren Behncke er medlem af Kunstnersamfundets billedhuggersektion.

 

Projekter af

Behncke

I atelieret på plan 5 er Søren Behncke aka Papfar i kunstnerisk samtale med den danske maler Franciska Clausen (1899-1986). Clausens historie og kunst fungerer som afsæt for Sørens malerier på bagsiden af sammensyede lærredrester. Værkerne skal, sammen med en stor gul skulptur, som Søren… Læs mere

Billedkunstner, Søren Behncke alias Papfar, arbejder på en serie af farverige malerier på pap og sammensyede lærreder i stor skala. Værkerne indgår i soloudstillingen La Chambre, der skal vises på V1-Gallery den 13. maj 2016.

Billedkunstner Søren Bencke, også kendt som Papfar, arbejder sammen med forfatter Jens Blendstrup om en stedsspecifik udstilling i Københavns Domkirke. Udstillingskonceptet er en art undersøgelse af kirken som institution. Første arrangement løber af stablen i forbindelse med pinsen torsdag den 21. maj 2010 og igen… Læs mere