Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1981

Silas Inoues virke er præget af kontraster og flertydigheder, både med hensyn til temaer, størrelsesforhold og valg af materialer og medier. Med en tilgang til naturen og naturvidenskaben, der er ladet med humor, umiddelbarhed og intuition, skaber han skulpturer, tegninger og levende mikrokosmosser, som bevæger sig mellem det minutiøse og det monstrøse, det traditionelle og det ukonventionelle.

Inoue er uddannet på Det Kongelige Akademi – Design. Hans værker er blevet vist både nationalt og internationalt, bl.a. på Bornholms Kunstmuseum, Gl. Holtegaard, Arken, Ulterior Gallery i New York City, Sonje Art Center i Seoul og CAPC i Bordeaux.

Projekter af

I Turboladen på Statens Værksteder har Silas Inoue arbejdet på en soloudstilling til Horsens Kunstmuseum med titlen Lower Lifeforms. Titlen udspringer af Inoues grundlæggende interesse for at arbejde med levende organismer.

Skimmelsvamp og bolsjemasse breder sig i Formeriet under Silas Inoues ophold. Med temaet “at sætte spor” forvandler han de utraditionelle materialer til kunst, der skal indgå i en udstilling med titlen “What is left behind” på Akershus Kunstsenter i Norge.