Skip to content Skip to footer
Brief info

Grundlagt maj 2019

Kunstnerduoen NA: Nellie Park og Astrid Randrup, undersøger kroppens ydre perceptions indre meddelelser. Dvs. hvordan vores indre signaler spejler sig i vores ydre ritualer og visuelle udtryk.

NA’s kunstneriske ærinde omhandler afklædningers og tildækningers bevægelsesmønstre imellem personer og rum. De stiller dermed spørgsmål til deres naturlige vs. en kunstig idé om det ydre og forsøger at afklare, hvornår kroppen forvirres i kulturelle knudepunkter. Performativt arbejdes med to personers indbyrdes dialog, hvor relationen imellem bevægelse, krop og rytmer har betydning for tydninger af begreber som accept, nærvær og ro vs. modvilje, fravær og uro.

Duoens første performance ”Påklædning” blev vist på Astrid Noacks Atelier d. 16. juni 2019 og på Den Frie Udstillingsbygning 21.-24. nov. 2019.

Projekter af

Performance- og konceptkunstnerne Astrid Randrup og Nellie Park antager rollen som videnskabskvinder, når de forsøger at lancere en ny grøn creme-serie under navnet ”Helt ærligt”. På Statens Værksteder for Kunst har de brugt tre intense uger på at udvikle cremen og konceptet.