Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1958

Billedkunstner Mette Høyen Andersen arbejder på tværs af en række forskellige materialer og medier fra tegning og tekst til video og skulptur.

Hun er uddannet cand. comm. fra Roskilde Universitet og har studeret kunsthistorie og filmvidenskab ved Københavns Universitet.

Centralt i hendes arbejde er interessen for forholdet mellem billede, tekst og tegn, og en kontinuerlig udforskning af relationer; mellem streger, former, tekst og billede, og mellemmenneskelige relationer. Mette Høyen Andersen er medlem af Kunstnersamfundet, BKF og Danske Grafikere.

Projekter af

– et udviklingsprojekt på TC2 væven I væveværkstedet eksperimenterer Mette Høyen Andersen med vævning, der i et abstrakt sprog af mønstre involverer landskaber, tekst, teknologi, arkitektur og hverdagens indretninger.

Mette Høyen Andersen undersøger forholdet mellem linjer, mønstre og tråde og oversætter sine refleksioner på TC2 væven i væveværkstedet. Arbejdet vil munde ud i en udstilling på LOKALE, et kunstnerisk og kuratorisk kollaborativ, til september 2021.

Mette Høyen Andersen

Mette Høyen Andersen har arbejdet i væveværkstedet med billedkunstneriske undersøgelser på TC1 væven med henblik på at inddrage vævning i sin billedkunstneriske praksis.