Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1977

Udannet ved Det Kongelige Danske Kunstakademis Billedkunstskoler i 2002. Endvidere har hun læst kunsthistorie på Københavns Universitet og fra 1991-93 gået på det Jyske Kunstakademi.

Hun har deltaget på adskillige udstillinger, både alene og sammen med kunstnergruppen OTTO. Til eksempel kan nævnes udstillinger i Wien, Rom, Berlin og Portugal.

I 2004 og 2007 modtog kunstneren Dronning Ingrids Romerske Legat, og hun har tillige modtaget rejselegater fra Statens Kunstfond og et legat fra Kunststyrelsen til sine videoprojekter.

Projekter af

Planter i et udefinerbart rum. Kunstner Marie Rømer Westh har eksperimentet med formater, udsnit og størrelser i tre fotoserier, der ophæver tyngdekraften.

Ud fra et ønske om at udvikle sine bordprojekter ”Bordtabletisch” til at omfatte hele rum skabte video- og billedkunstneren Marie Rømer Westh en kunstnerisk og funktionel nyindretning af de rum, der tager imod gæster og brugere på Statens Værksteder. Under udstillingstitlen ”In a glimps of an eye… Læs mere

Video og billedkunstneren Marie Rømer Westh rykkede ind på Statens Værksteder for Kunst med hendes specielt udformede borde. Bordene er inspireret dels af filosoffen Hannah Arendts tanker om offentlig rum, og dels af noget så almindeligt som blomster, blade, graffiti og pile. Bordene med de anderledes… Læs mere