Skip to content Skip to footer
Brief info

f. 1988

Arbejder primært med skulptur og installation. I mit arbejde er jeg fokuseret på, hvordan teknologisk innovation og produktivitet både karakteriserer og dominerer vores miljø, vores adfærd og især vores kroppe.

Jeg er drevet af en ivrighed efter at skabe alternative virkeligheder, der afbalancerer det legende, fantasifulde og yndige med det uhyggelige, modbydelige og forfærdelige. Ved hjælp af silikone som en metafor for det kropslige producerer jeg abstrakte hypotetiske scenarier, der sætter spørgsmålstegn ved aktuelle tendenser i samfundet.

Jeg udstiller både i Danmark og internationalt, enten solo eller sammen med kunstneren Stine Deja.

Foto: MUNTHE ART MONDAY

Projekter af

Stine Deja og Marie Munk har sammen arbejdet på en enorm metalkonstruktion i metalværkstedet. En konstruktion, der indgik som en del af en større installation i Politikens Forhal, april – juni 2022.

Marie Munk har arbejdet med et hold af assistenter i Formeriet på en soloudstilling til Gl. Holtegaard med titlen “Big Energi”. Hun har med udstillingen skabt en anderledes kropslig og sanselig helhedsoplevelse, som udfordrer publikums vanetænkning og rejser spørgsmål til forbindelsen mellem krop, teknologi, spiritualitet… Læs mere