Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1974

Malene Nors Tardrup har en BA i Fotografi fra Glasgow School of Art og en MA i Teori og Formidling fra Det Kgl. Danske Kunstakademi. Hun har bl.a. udstillet på Overgaden – Institut for Samtidskunst (DK), International Cultural Center Caisa i Helsinki (FI), Kulturværftet i Helsingør (DK), Immigrantmuseet (DK), Gallery Seoul (KR), Kunsthal Nord (DK) og Palestinian Art Court – Al Hoash (PS)/ Qalandiya International Contemporary Art Festival. Herudover har hun lavet en permanent kunstudsmykning til Bispebjerg Hospital (DK).

Projekter af

I det lille fotoværksted har Malene Nors Tardrup testet forskellige billedstørrelser. Hvor store skal værkerne være, for at de virker overvældende? Kan man få en følelse af, at blive omsluttet af motiverne? Opholdet ved storformat-printeren og i det fotografiske atelier har primært handlet om at… Læs mere

Fotoramme, arbejdstegning og testprint af fotografiske værker

Billedkunstner Malene Nors Tardrup nærstuderer en gammel messingramme, hun har fundet på et loppemarked. Herudfra laver hun en konstruktion i stål, som sammen med en række fotografiske værker, bliver til 5 skulpturer, der behandler Ærøs migrationshistorie.