Skip to content Skip to footer
Brief info

Danmark, 1973

Louise Hindsgavl er uddannet v. Designskolen i Kolding på Linjen for Keramik og Glas, 1994-1999.

Siden starten af 00’erne har Louise arbejdet med porcelænsmediet til sine kuriøse, antropomorfe skabninger, der udfordrer og rykker ved den gængse forståelse af porcelænsfiguren.

Senest har hun inkluderet stentøj og et mere ekspressivt glasurarbejde i sit arbejde. Louise har udstillet i såvel ind- som udland og er repræsenteret på adskillige museer.

Foto: Frida Gregersen

Projekter af

Louise Hindsgavls arbejde associeres ofte med nyfortolkninger af porcelænsfigurer. På det seneste har hun dog bevæget sig ind på stentøjets domæne og i den forbindelse undersøgt glaseringens mange muligheder.

Louise Hindsgavl arbejder på et værk til en udstilling på Trapholt, der forener knækkede stammer og fugle i porcelæn med video af sammenbrud og ødelæggelse

Porcelænsgrene og porcelænsproteser af ko- og hesteben; Louise Hindsgavl skaber genkendelige former, men alligevel er der noget fremmed og ukendt ved dem – noget unheimlich. Sep. 2015 Louise arbejder frem imod en fællesudstilling med Julie Nord, Mie Mørkeberg og Nina Saunders på Trapholt under arbejdstitlen… Læs mere