Skip to content Skip to footer

Begge uddannet fra Det Kongelige Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering fra masterprogrammet Møbel & Objekt, hvor de har specialiseret sig i tekstildesign.

Arbejder med farver, overflader og tekstiler og deler en nysgerrighed for tekstildesignets relation til skala og rum. Her bruger de bl.a. tekstiltryk til at skabe design, der indgår i en rumlig oplevelse.

Projekter af

I tekstiltrykværkstedet har tekstildesignerne Liv Marie Rømer og Trine Tronhjem undersøgt, hvordan de kan bruge forskellige trykketeknikker til at give ny værdi til aflagte tekstiler. De har således udfordret traditionelle trykketeknikker og blandet dem med nye.

Liv og Trine har under et ophold på tekstiltrykværkstedet arbejdet på værker til udstillingerne ”Color Occurence” i Officinet og ”Future is Present” på Designmuseum Danmark.

Under et ophold på tekstilværkstedet har de nyuddannede tekstildesignere, Liv Marie Rømer og Trine Tronhjem, arbejdet mod at skabe store mønsterforløb og kompositioner inden for tekstiltryk. De har undersøgt øjets perception og kroppens oplevelse af tekstiler ved at trykke lange forløb, der kan give en… Læs mere